Vergoeding en tarieven

Of uw behandelingen vergoed worden, hangt af van uw aanvullende verzekering. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeringen.
Wij raden u aan uit te zoeken hoeveel behandelingen u per jaar vergoed krijgt en hoeveel behandelingen u nog ‘tegoed hebt’, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Die informatie is te vinden in de polisvoorwaarden, maar u kunt ook uw verzekeraar bellen.
Informatie over vergoedingen door zorgverzekeraars is ook te vinden op www.fysiovergoeding.nl.

Chronische aandoening

Bij chronische aandoeningen kunt in aanmerking komen voor ruimere vergoedingen. Voor de vergoeding van de eerste 20 behandelingen heeft u echter wel een aanvullende verzekering nodig. Wanneer u niet of gedeeltelijke aanvullend verzekerd bent, dan zult u een deel van de behandelingen zelf moeten betalen.
Vanaf de 21e behandeling worden de behandelingen volledig vergoed uit de basisverzekering. Uw klacht moet dan wel voorkomen op de zogenaamde “landelijke lijst chronische aandoeningen”. Zie ook www.fysiovergoeding.nl

Geen vergoeding of aanvullende verzekering?

Ook als de zorgverzekering uw behandelingen niet (meer) vergoedt, kunt u nog steeds naar de fysiotherapeut. U betaalt de behandelingen dan zelf. Onderstaand vindt u de lijst met onze tarieven.

Crossfysio maakt met iedere verzekeraar prijsafspraken; prijzen die aan verzekeraars worden gerekend kunnen afwijken van onderstaande tarieven.

Heeft u vragen over vergoeding van behandelingen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Tarieven

Zitting fysiotherapie: €30,00
Eenvoudige, korte rapporten: €35,00
Zitting manuele therapie: €30,00
Lange zitting: €50,00
Screening: €10,00
Intake en onderzoek en screening: €45,00
Intake en onderzoek na verwijzing: €45,00
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek: €45,00
Toeslag zitting aan huis: €10,00
Toeslag zitting in inrichting: €7,50